Returnarea Produselor

Ne dorim ca atunci când vrei să faci un retur să îți fie cât mai ușor și mai clar. Iată mai jos un mic cuprins cu ce poți găsi pe această pagină:

  1. Condițiile de retur
  2. Formularul de retur
  3. Curierul
  4. Rambursarea banilor
  5. Schimbul de produse

1. Condițiile de retur

– Orice produs îl poți returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lui.

– Produsul trebuie să fie în starea inițială în care l-ai primit, adică: fără urme de utilizare, fără să fie spălat, în ambalajul original nealterat și cu etichetele originale atașate.

Dacă în urma verificărilor, produsul pe care l-ai returnat nu îndeplinește condițiile de retur, te vom contacta pentru a-ți comunica acest lucru.

2. Completează formularul online de retur

– Pentru fiecare produs pe care vrei să îl returnezi te rugăm să completezi Formularul pentru retur. Vei avea nevoie deasemenea de numărul comenzii și de emailul pe care l-ai folosit.

– Răspunde la emailul pe care îl vei primi automat după completarea formularului – pentru a ne anunța adresa și data de ridicare a produselor returnate.

– În cazul in care vrei să returnezi mai multe produse dintr-o singură comandă, trebuie să completezi formularul pentru fiecare produs în parte (și vei primi mai multe emailuri). Desigur este suficient să ne răspunzi la unul dintre ele.

3. Curierul îl vom trimite noi la tine

– Te rugăm să ambalezi produsul într-o cutie (de preferat cea pe care ai primit-o de la noi), astfel încât acesta să fie protejat pe perioada transportului. Nu lipi eticheta de curier direct pe ambalajul produsului.

– O copie a facturii primite ar fi ideal să o incluzi în pachet.

– Curierul rapid va veni cu eticheta coletului deja imprimată și o va lipi pe pachet.

– Atunci când va ajunge coletul la noi, te vom anunța printr-un e-mail.

În acest caz transportul retur costă 13 lei pentru București și 18 lei pentru celelalte localități din țară – pe care noi îi vom reține din suma de rambursat. Tu nu trebuie să achiți nimic curierului pentru transportul retur.

Te rugăm foarte mult să NU trimiți niciodată produsele prin poștă sau prin alt curier, nu garantăm în niciun fel recepționarea lor.

4. Returnarea banilor

Termenul de procesare al returului  este de 14 zile din momentul în care produsul ajunge la depozitul nostru și avem toate informațiile necesare returnării banilor.

Rambursarea banilor se va face în funcție de modul de plată folosit la plasarea comenzii online. Dacă ai achitat prin:

Card – rambursarea sumei se va face pe același card prin intermediul procesatorului de plăți. Suma va fi vizibilă în contul tău în funcție de tipul cardului și de contractul pe care îl ai cu banca emitentă. 

Ramburs la curier – vom transfera banii în contul bancar trecut de tine în formularul de retur. 

Transfer bancar – vom transfera banii în contul bancar pe care l-ai trecut în formularul de retur. Lipsa acestor informații despre contul bancar (IBAN și titular – nume și prenume) din formularul pentru retur va duce la întârzierea efectuării plății.

5. Schimbul de produse achiziționate online

Pentru a schimba un produs pe care l-ai comandat online, te rugăm să returnezi ce nu s-a potrivit, urmând procedura de mai sus, iar apoi sa plasezi o comandă nouă pentru produsul pe care dorești să îl achiziționezi.

Cele două acțiuni de mai sus sunt independente: se trimite comanda nouă și se achită ca orice alta comandă, iar pentru comanda retur vei primi banii înapoi conform pașilor de mai sus.

Schimbul direct de produse este practic posibil doar în cadrul descris mai sus.

Soluționarea alternativă a litigiilorSoluționarea online a litigiilor
Scroll to Top