Livrarea și Plata

1. Livrarea produselor

Transportul este GRATUIT la comenzile mai mari de 190 lei (în România)

(Excepție: voucherele cadou nu sunt luate în considerare la valoarea coșului)

Livrarea standard a produselor se va face prin curier rapid (Fan Curier sau GLS).

Taxa de livrare este de 13 lei pentru livrările în București si 18 lei pentru livrările în celelalte localități din țară.

– Coletul cu produsele comandate îl vei primi în aproximativ 2-3 zile lucrătoare. De fapt marea majoritate a pachetelor ajung într-o zi, maxim două zile lucrătoare.

– Curierul livrează în general între orele 9:00-17:00 – Gândește-te dacă ești acasă sau la serviciu în intervalul respeciv și lasă-ne adresa unde crezi că poți fi gasit(ă).

– Taxele de livrare sunt trecute pe factură, vei avea de achitat doar rambursul (dacă este cazul) și nicio altă taxă suplimentară către curier.

Ridicarea produselor comandate NU se poate face de la sediul nostru, acesta fiind doar sediul administrativ. Produsele sunt expediate din depozitul nostru sau în sistem drop-shipping.

2. Plata produselor

Produsele pe care le-ai achiziționat de pe site-ul nostru le poți plăti prin card, ramburs sau prin transfer bancar, alege tipul de plată în pasul 2 din cadrul formularului de comandă. 

Card

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin mobilpay, cardurile acceptate sunt Visa și Mastercard.

Ramburs

La preluarea coletului de la agentul de curierat se va achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care vă este confirmată după efectuarea comenzii pe site sau telefonic.

Transfer bancar

Plata prin Transfer bancar se face în urma confirmarii online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea produselor se va face după confirmarea plății. Termenul pentru plata în cazul transferului este de maxim 3 zile (confirmarea plății de către banca noastră). Comenzile care nu se încadreaza în termen vor fi anulate. Pe perioada reducerilor termenul de plata este de 2 zile. 

Detaliile pentru plata prin transferul bancar le poți găsi mai jos:

Organics World SRL

CUI: RO40791184

Cont/ Banca: IBAN RO37INGB0000999908932975 / ING

Cod SWIFT: INGBROBU (pentru transferurile din afara Romaniei)

Reclamații

Dacă sunt probleme legate de conținutul pachetului sau de factură te rugam să ne contactezi în maximum 3 zile de la primirea coletului.

Suntem oameni și există posibilitatea să mai greșim. Te asigurăm că facem tot ce ne stă în putință să reducem la minim astfel de neplăceri, iar în cazul în care apar ne vom strădui să le reparăm cât mai repede și mai bine.

Soluționarea alternativă a litigiilorSoluționarea online a litigiilor
Scroll to Top